Aktualitások, újdonságok
Hírek
2017.01.02. • HÍREK

Elindult a Hársfa Étterem új honlapja

Régóta tervben volt már az étterem honlapjának megújítása, sokat dolgoztunk rajta. Most pedig végre eljött az idő, hogy Neked is büszkén mutathassuk meg. Olvass tovább és tudd meg, mi minden változott!

Ha már régóta a Hársfa Étterem vendége vagy, akkor tapasztaltad az étterem barátságos, családias hangulatát. (Ha még nem jártál nálunk, akkor tegyél egy próbát, nem fogsz csalódni!)

Nos, szerettük volna, ha mindez a weboldalon is visszaköszön, ezért új, modern, hársfás weboldalt álmodtunk meg. Tele információval, érdekességgel és hasznos funkcióval. Tarts velem, mutatom a lehetőségeket!

Az étlap

Nem ringatom magam illúziókba, tudom, hogy leginkább az ételeink és italaink érdekelnek, ezért ezentúl átláthatóbb, könnyebben használható és abszolút részletes ét- és itallapot böngészhetsz. Így akár otthonról is kiválaszthatod, mit rendelsz majd az étteremben.
Nézd meg itt az étlapot »

Sőt, ha inkább hazavinnéd a fogásokat, akkor az étlap alapján pillanatok alatt megtalálhatod, mit ennél, majd telefonon könnyedén megrendelheted és már jöhetsz is érte! 
A telefonszámunk változatlan, itt találod »

Foglalj asztalt pillanatok alatt, online

Ha máris kedvet kaptál, foglalj asztalt azonnal, online. Ezen a szuper, új honlapon ezt néhány adat megadásával, pillanatok alatt meg is teheted. Igyekszünk minél előbb vissza is jelezni a foglalásodat, és várunk szeretettel! 
Próbáld ki, foglalj asztalt most azonnal »

Ajánlatunk csoportoknak

Egyre több csoport, nagyobb család jelentkezik be hozzánk, számukra alakítottunk ki egy új lehetőséget, hogy egyszerűbben, gyorsabban és könnyebben tudják intézni a foglalásukat. Sőt, 3 kedvezményes, csomagajánlatot is kidolgoztunk, így akár percek alatt elintézheted az étkeztetést. 
A csomagajánlatokat itt tudod megnézni »

Catering szolgáltatás

Bármikor adódhat, hogy egy fogadást, nagyszabású családi rendezvényt nem az étteremben, hanem egy külsős helyszínen szeretnél lebonyolítani. Gondolj ilyenkor is ránk, mert tőlünk a legjobb szolgáltatást kapod. Finom és ízletes meleg fogásokkal, változatos italajánlattal és teljes körű kiszolgálással segítünk, hogy minden tökéletesen sikerüljön. 
Catering szolgáltatásunkhoz is kidolgoztunk 3 kedvezményes csomagajánlatot, de természetesen egyedi kéréseid esetén személyre szabott ajánlatot készítünk.
A catering szolgáltatásunkról itt tudhatsz meg többet »

Hírek és aktualitások

Ha követed a Facebook oldalunkat, akkor eddig is az elsők között értesülhettél az újdonságokról, rendezvényekről, akciókról, mostantól azonban a weboldalon, a Hírek menüpontban is beszámolunk minden fontos dologról. 
Nézd meg, mik történtek velünk az elmúlt hónapokban »

Ismerj meg minket!

Nem véletlenül tartják a Hársfát Mosonmagyaróvár legjobb éttermének, a friss, kifogástalan minőségű alapanyagok, a gondosan összeállított étlap, a gyors, pontos és professzionális kiszolgálás, na és a szeretettel készített, ízletes fogások maradandó gasztronómiai élményt garantálnak.

A Rólunk menüpont alatt megismerheted a Hársfa Étterem történetét, mindent megtudhatsz az ételeinkről, betekintést kaphatsz a kulisszák mögé és a ház specialitásának történetébe is beavatunk. 
Gyere, ismerj meg minket »

Lépj kapcsoltba velünk!

Kérdésed, észrevételed van az étteremmel vagy az ételekkel kapcsolatban? Vagy a hozzánk vezető legrövidebb utat keresed? A Kapcsolat menüpont alatt az összes elérhetőségünket és a pontos címünket is megtalálod!

Találkozzunk minél előbb! Szeretettel várunk!

Bognár Richárd 
Tulajdonos