Asztalfoglalás Menü
hu
Aktualitások, újdonságok

Hírek

Jelenleg zárva vagyunk 9200 Mosonmagyaróvár, Csaba utca 34. +36 30-497-10-32
2016.11.10. • Rendezvények

Libanapi kóstoló a Hársfában

Az októberi sikeres vadnapi-kóstolót muszáj volt megismételni, így új köntösben szerveztük meg újra. A középpontba ezúttal a libák kerültek.

Akkora sikere volt az októberi Gyertyafényes vadnapi kóstolónak, hogy a rendezvény előtti utolsó napokban már nem tudtunk szabad asztalt biztosítani az érdeklődőknek. Bár több mint 60 fő érkezett, úgy döntöttünk, a következő kóstolón 40 főben maximalizáljuk a résztvevők számát, hogy kényelmesebben elférjünk, még többet és közvetlenebbül tudjunk beszélgetni az ételekről és a mindennapokról.

Nem is akartunk sokat várni, hiszen nyakunkon a libaszezon. Adta magát, hogy november elejére egy különleges libavacsorával lepjük meg Mosonmagyaróvár gourmet-it.

Töltöttünk hát magunknak egy-egy pohár finom rozét – csak a ráhangolódás kedvéért – és már jöttek is a jobbnál jobb ötletek.

Végül a Márton-napi libakóstolóra is igazán exkluzív, ínycsiklandó menüt sikerült összeállítanunk:

Kísérőként pedig egy pohár isteni 2016-os rozét ajánlottunk.

Néhány nap alatt fogytak el a jegyek

A számításaink bejöttek: az esemény meghirdetését követően néhány nap alatt elővételben elfogyott az összes jegy, és jóval a rendezvény előtt vissza kellett utasítanunk azokat, akik nem csaptak le azonnal az ajánlatra.

Lázasan készültünk a libanapi-kóstolóra. Fűszereztünk, sütöttünk, kavartunk, kóstoltunk, teszteltünk, így mire eljött november 3-a, minden tökéletesen készen állt a vendégek fogadására.

A fazékban gőzölgött az illatos sütőtökkrémleves, példás rendben sorakoztak egymás mellett az ízletes libamájjal megkent kalácsok. Az étteremet finom vörösboros-káposzta illata járta át, a serpenyőben serceget a frissen készített dödölle, a pult közepén pedig az est főszereplője: a ropogósra sült liba várta, hogy a tányérokra kerülhessen.

Lélegzetvisszafojtva vártunk az első reakciókat. Az evőeszközök gyorsuló koppanása, a néma csend és az elégedett mosolyok aztán mindennél többet árultak el: nagyon ízlett a vacsora.

Tökéletesre sikerült az este, hatalmas nevetések, vidám koccintások és sürgő-forgó pincérek mindenütt.

Kényelmesen és boldogan dőltem hátra, hogy én is megkóstoljam végre az alkotást…. nekem azonban már nem maradt egy falat sem. De nem, baj.... majd a következő kóstolón.

Mert lesz következő Hársfa kóstoló is!

Figyeld a Facebook oldalunkat, értesülj az elsők között az eseményről és legyél Te is a szerencsések között, akiknek lesz asztaluk!

Hamarosan találkozunk!

Legyél a barátunk

Legyél a barátunk

Kedvelj minket facebook! www.facebook.com/harsfa-etterem

Nyitva tartás

Nyitva tartás

Jelenleg zárva vagyunk.
Minden nap 10:00 - 22:00

Hírlevél

Hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre, így értesülhetsz legfrissebb fogásainkról, újdonságainkról.